Hotellet har en utmerket beliggenhet som tilrettelegger for både små og store opplevelser. Vi har noe som passer alle, året rundt i all slags vær.

Kontakt oss på post@spatind.no så hjelper vi deg med å velge den rette pakken for ditt event og planlegge eventuelle aktiviteter. Ønsker du en annen sammenstilling av pakke er vi gjerne behjelpelige med det.

Conference Participant 1080X720
Kurs og konferanse

Ta med bedriften til nye høyder: 850 meter over havet.

Velger dere å legge kurs og konferanser til oss kan du være trygg på at du er i gode hender. Vi strekker oss så langt som overhodet mulig for at dere skal få akkurat den opplevelsen dere er ute etter, og gjerne mer til. 

Dere får en egen kontaktperson fra hotellet som tar seg av all oppfølgingen med bedriften deres.

Med et godt planlagt program vil dere kunne utnytte tiden maksimalt, både til det faglige og det sosiale. Dere er ekspertene på det faglige innholdet og vi sørger for å levere godt på mat og møteromsfasiliteter slik at dere aldri skal føle at det er noe som mangler.

Les mer om kurs og konferanse

People Coffee Notes Tea
Endags-samlinger

Inspirerende og motiverende!
Ta et avbrekk fra vanlige møterutiner; legg neste samling til fjells. Her kan dere kombinere faglig innhold med frisk luft i fine omgivelser. For å få mest mulig ut av dagen, anbefaler vi dere å starte med hotellets innholdsrike frokostbuffet før dere rigger dere til i et av våre møterom. Vi har møterom som passer, enten dere er 2 eller 100 personer. Mulighetene er mange for å fordele seg utover flere grupperom og i våre koselige stuer i løpet av dagen. 

Jul
Julebord

Hva med å ta julebordet på fjellet i år?

En julebordsweekend på Spåtind Fjellstue er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på Synnfjellet.

Hos oss møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Vi har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning. Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessertbordet er også noe for seg selv.

A726081
Skisamling

Området rundt hele Synnfjell har et stor nett av oppkjørte løper, både for skøyting og tradisjonelt langrenn. Løypenettet starter rett utenfor døren og er et perfekt sted å legge skisamlingen til.Løypenettet består av hele 300 kilometer. Veien innover fra Spåtind Fjellstue er vinterstengt. Det gir rom for gode skiløyper på natursnø tidlig i sesongen. Det er få som har skiløyper på natursnø så tidlig som her. Fjellstuen tilbyr skistall og smørebod, samt utleie av skiutstyr.