Gifteplaner?

Feir den store dagen hos oss på Spåtind Fjellstue! Vakre omgivelser med det beste naturen har å by på i sine fire årstider.

Samle familie og venner og feir den store dagen på fjellet sammen.

 

Ta kontakt med hotellet for pris og info

Book ditt opphold

Beskrivelse: 
Leiligheten er totalt 60 m2, og fjellstuens største enhet. Den er i privat eie og består av en suite og et tilliggende rom med lydtett dør imellom, og derfor to innganger med kortlås. Som endeleilighet i toppetasjen (plan 3), er dette av fjellstuens mer private og rolige områder. Det er ikke heis.

Til sammen har leiligheten to dobbeltsenger på180x200 av meget god kvalitet. Den ene dobbeltsengen kan gjøres om til to enkeltsenger. Seng nummer tre er en sovesofa (160x200) av god kvalitet og står i oppholdsrommet. Den slås enkelt ut med to grep. Det er forheng mellom dette rommet og det ene soverommet.

Alle de tre soveplassene har egen inngang til bad.

 

Fasiliteter i leiligheten:
TV (parabol),  gratis internett, 2 bad med varmekabler og føner i begge, oppvaskmaskin, vaskemaskin, lite hotellkjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, liten stekeovn med 2 kokeplater, micro, kjøleskap med fryser med god plass siden det er 18,9 km til nærmeste dagligvare. Oppredde senger og håndklær.

Kjøkkenet er utstyrt for 6 personer og med alt nødvendig for matlaging/koking.

Spisebordet er uttrekkbart.

Leiligheten vil passe utmerket for to til tre par som vil kose seg på fjellet en helg eller ta seg en uke vekk fra stress og mas. Velkommen til oss!

 

TV
Parkering
Wi-Fi
Bad x 2: wc & dusj
6 sengeplasser
Kjøkken
Hårføner
Kaffetrakter
Tilgang smørebod og skistall
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

RHJ0414
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.