Priser

 

 

 

Pris fra kr. 1500
Book ditt opphold

Hytte ved Spåtind Fjellstue på Aasgaard tunet. I nærområdet finnes det mange muligheter for ulike aktiviteter året rundt. 

Hytta er godt vedlikeholdt, og fremstår som en koselig og lun i god, tradisjonell norsk hyttestil. Her er entrè, kjøkken, stue med spiseplass for 5 personer, sittemøbler, DVD, musikkanlegg, Wifi, bad med dusj og toalett. Utenfor hytta er det parkering for to biler.

3 soverom med totalt 5 sengeplasser:
Soverom 1: 2 enkelte senger
Soverom 2: 1 enkeltseng
Soverom 3: 1 køyeseng


Vask kommer i tillegg til døgnprisen og tillegges når man booker.


N.B. Avbestillingsbetingelser for denne enheten:
• 50 % betaling av totalsummen ved kansellering innen 7-14 dager før ankomst.
• 100% betaling av totalsummen ved kansellering innen 7 dager før ankomst.

Parkering: To biler
Bad: wc & dusj
Wi-Fi
Kjøkkenfasiliteter
5 sengeplasser
Uteplass
Høytaler
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker.

RHJ0414
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

 

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.