Priser

...

...

...

Pris fra kr. 1600
Book ditt opphold

Hyttene ligger i nærheten av Spåtind Fjellstue. I nærområdet finnes det mange muligheter for ulike aktiviteter året rundt. Spåtind ligger på 800 meter og er kjent for sin lange skisesong. Sesongen starter allerede tidlig i november og varer til uti mai. Spåtind og Synnfjell er et av Norges mest snøsikre områder. Her kan du sette på deg skiene rett utenfor hytteveggen. Det gjelder om du skal gå bortover eller nedover på ski, da alpinanlegget er på andre siden av veien. Sommerstid; ett nettverk av stier rett utenfor hytta.

Hyttene er godt vedlikeholdt, og fremstår som koselige og lune i god, tradisjonell norsk hyttestil. Her er entrè, kjøkken, stue med spiseplass for 6/8 personer, sittemøbler, kabel-TV og DVD, bad med dusj og toalett.

3 soverom med totalt 9 sengeplasser:
Soverom 1: 2 Køyeseng
Soverom 2: 1 Dobbeltseng
Soverom 3: 1 Familiekøye

Utendørs er det en liten veranda. Parkering for 2 biler.

Vask kommer i tillegg til døgnprisen og tillegges når man booker.

N.B. Avbestillingsbetingelser som gjelder på denne enhet:
• 50 % betaling av totalsummen ved kansellering innen 7-14 dager før ankomst.
• 100% betaling av totalsummen ved kansellering innen 7 dager før ankomst.

Parkering: 2 biler
Uteplass
Kjøkken
TV
9 sengeplasser
Bad: wc&dusj
DVD
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker.

RHJ0414
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

 

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.