Priser

4 personer: 1990,- /døgn 
6 personer: 2490,- /døgn

Pris fra kr. 1990 inkl. frokost
Book ditt opphold

Beskrivelse:

Hjørneleilighet på 35 m2 med store vinduer og utsyn mot Synnfjorden og gjennomgående lodge-stil. Leiligheten består av stue, soverom med dobbelseng og sovealkove med køyeseng. Det er også sovesofa til 2 personer i stuen. Kjøkken  fra 2017 med spisebord til tilpasset 4 personer. To ekstra stoler finnes på soverom. Denne leiligheten har egen balkongutgang mot baksiden av fjellstuen som er ypperlig for grilling og en deilig pause i solen.

Prisen for leie er kr 1990 for 4 personer
Prisen for 6 personer er 2490 kr per døgn


N.B. Avbestillingsbetingelser som gjelder på denne enhet:
• 50 % betaling av totalsummen ved kansellering innen 7-14 dager før ankomst.
• 100% betaling av totalsummen ved kansellering innen 7 dager før ankomst.

Parkering
Kjøkkenfasiliteter
Bad: wc & dusj
4-6 sengeplasser
Balkong
Utsikt
Wi-Fi
TV
Tilgang skistall og smørebod
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker.

RHJ0414
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

 

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.