Om Leiligheten
  • 1 soverom
  • Dobbel sovesofa i åpen stue/kjøkkenløsning
  • Bad
  • Høystandard kjøkken, fullt utstyrt
  • Panorama
  • Wi-Fi
  • Minimum 2 netter
Book ditt opphold

Dette er en privateid leilighet på Spåtind Fjellstue. Leiligheten er nyoppusset med smakfull og tiltalende innredning.

I stua finnes en sofa med sjeselong som kan slås ut til dobbeltseng ved behov. Mellom soverom og oppholdsrom er det skyvedør. Soverommet består av dobbeltseng med kvalitetsmadrass og skap med skoffeplass. Ved spiseplassen/barløsningen kan man nyte fantastisk fjellpanorama og utsikt over Synnfjorden. 

Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, komfyr (induksjon) mikrobølgeovn, stort kjøle-og fryseskap, vannkokoer, eggkoker, presskanne og Dolce Gusto kaffemaskin. Kaffe og kapsler må medbringes. Ellers finnes et godt utvalgt kjøkkenartikler for å kunne gjøre det meste på kjøkkenet. Ypperlig for selvhushold.

Badet har varmekabler, dusj og WC. Fasiliteter i leiligheten ellers er Wi-Fi, DAB, og apple TV. I tillegg finnes to regulerbare hagestoler for utebruk.

Vask kommer i tillegg.

 

Ta kontakt med hotellet for pris

Kjøkken
Bad
Uteplass
1 soverom
Dobbeltseng
Sovesofa
Kaffemaskin
Stue
Dab
TV
Wi-Fi
Utsikt mot Synnfjorden
Parkering
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

RHJ0414
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.