Leilighet på fjellet

UTSOLGT!

Vi har dessverre ikke flere leiligheter til salgs for øyeblikket.

 

Drømmen om fjellet? Grip sjansen!

Dette er en unik mulighet for å få sitt eget sted på fjellet. Inngangsbilletten for leiligheten er relativt lav og som leilighetseier får du adgang til fjellstuens fellesarealer og fasiliteter – du kommer bokstavelig talt til dekket bord! Dessuten slipper du å måke snø, klippe gress, eller male utearealer. Med andre ord: Du kan ha fri når du har ferie. I tillegg er det ingen fellesgjeld.

Hvem passer fritidsleilighet for?

Et perfekt sted for helgeturer og ferier, sosiale samlinger og tilstelninger, bursdager og til å ta med venner. Et sted hvor barna har mange lekekamerater og store arealer å boltre seg på. Dette er et perfekt alternativ for deg som ønsker et privat sted på fjellet til en svært gunstig pris.

Beliggenhet

Spåtind fjellstue er beliggende ca. 870 moh. ved Synnfjorden i Synnfjellet. Høyeste topp er Spåtind 1414 moh. Synnfjellet ligger som en forgård til Langsua Nasjonalpark.

Avstander til Spåtind

1 time fra Lillehammer (53 km)
1 time fra Fagernes (62 km)
3 timer fra Oslo (220 km)
45 min fra Dokka (42 km)
1t 15 min fra Gjøvik (80 km)

Eiendommen ligger solrikt til i et attraktivt helårs turområde med kort vei
til høyfjellet.

Et av Norges mest snøsikre områder

Ute etter steder med mye snø? Området rundt hele Synnfjell har et stort nett av oppkjørte løper, både for skøyting og tradisjonelt langrenn. Med over 350 km topp preparerte langrennspor, er Synnfjell med Spåtind som utgangspunkt perfekt for langrenn. Det finnes alt av turområder i variert natur og skogterreng, til mer spektakulære turer over fine fjellvidder. Det kjøres maskinkjørte skiløyper helt opp på Spåtindtoppen 1414 moh.

Lunt turterreng

Spåtindtoppen er det høyeste punktet i Synnfjell og er et yndet turmål. På Spåtindtoppen er det fantastisk utsikt i alle retninger. Det er merket sti fra Strangsætra, Aasætra og Gråberga til Spåtind. På veien opp kan man velge å ta turen innom Svartkampen 1168 moh, Olavskampen 1312 moh, og Høgkampen 1312 moh. Turen innover fjellet på Høgkampfløene og langs Høgkampvatnet er fantastisk i snill og vill natur.

 

 

 

Ønsker du å bli oppdatert når det kommer nye enheter for salg?

Ta kontakt med:

jordi@spatind.no

sigmund@spatind.no

 

Interessert?

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om leilighetene, send en e-post til jordi@spatind.no

Se annonse på Finn.no