Restaurant

Vi serverer tradisjonsmat med lokale råvarer. I vår foaje serveres frokost, lunsj og middag.

På kvelden serveres to retters middag til en hyggelig pris a Kr. 295,-.For at vi skal sikre dere bord, ta kontakt med resepsjonen. Bordbestilling gjøres til telefon 908 100 09 eller Ta gjerne kontakt. Ønsker dere egne arrangementer skreddersyr vi opplegg for dere med egne lokaler og en egen meny. 

Covid-19: Vi anbefaler at du på forhånd bestiller middag,gjerne dagen før. På denne måten kan vi sørge for at regler om smittevern opprettholdes og at alle våre gjester får en god opplevelse.

Har du spesielle allergener, gi oss en lyd slik at vi kan servere det som passer deg. 

Lørdag 15.08 tilbys stor og delikat buffet mellom kl. 19 -21 kr. 325,- pr. person

Søndag 16.08 brunsjbuffet med spekemat og masset annet snadder kl. 12 -15 kr. 275,- pr. person.

Angelo kompletterer det hele med smaksrike leskende drikker!

Sikre deg bord ved å bestille her; post@spatind.no

Lunsjretter i sommer

 

  • Dagens kremede suppe (varierer mellom tomatsuppe, champignon, purre og potet, honning og pastinakk og grønnsakssuppe. Servert med ferskt brød (gluten) og smør (melk) 
  • Rykende varm toast (gluten, melk)
  • Ferske baguetter med variert pålegg (gluten, egg, sennep) 
  • Vaffel og kanelsnurrer (egg, melk, gluten)

 

Ut på tur?

Vi tilbyr ferdigpakket lunsjpakke som inneholder fersk baguette, kvikk lunsj, eple,- eller appelsinjuice til Kr. 95,-

Middagsretter

Vår meny varierer etter sesong, men nedenfor finner du noen av våre sommerretter.

Torsk med hjemmelaget potetstappe grønne bønner og sitronsaus.
Dessert: Sjokolademoussekake

Kyllingbryst med basmtiris, kokte grønnsaker og kremet saus
Dessert: Bakt ostekake

Biff med stekte poteter og grønnsaker og bearnaisesaus
Dessert: Creme Bruleè

Fjellørret med potetmos, stekte grønnsaker og basillikumsaus.
Dessert: Gultrotkake

Biffgryte alà Spåtind med knuste poteter, salat og focaccia.
Dessert: Panna Cotta

Svinestek med kokte poteter, stekte rotgrønnsaker og eplecidersaus
Dessert: Brunost Parfait

Lammerull med stekte poteter og grønnsaker med rødvinssaus
Dessert: Tiramisu

Pris for 2 retters middag  Kr. 295,-

Følg med på vår facebook side for de absolutte siste oppdateringer om vårt serveringstilbud!

Frokost

I vår foaje serveres det hver morgen to frokostalternativer mellom kl. 07.30 - 10.00

Drikke; kaffe, te, eple,- eller appelsinjuice eller melk.


Engelsk frokost
Eggerøre, bacon, frokostpølser, (egg), røstipotet (til veganere), bønner, bakt tomat og stekt sopp.

Continnental frokost
Kokt egg, skinke, ost, salat, tomat, agurk, smør, brød/knekkebrød

Med dette valget kan du også velge mellom yoghurt med granola, svele, med syltetøy og rømme, eller fruktsalat.

Begge frokoster inneholder en kurv med honning, kaviar, leverpostei, syltetøy, nugatti og majones.