Familiehygge til Fjells?

På fjellstuen finnes en rekke aktivitetstilbud, ute som inne. Inne på fjellstuen er det lagt til rette med lekerom for de minste, bordtennis og et lite kino- og spillrom samt en TV-stue. Svømmebassenget byr også på lek og moro. Se aktiviteter for alle tilbudene.

Pris fra kr. 1695 inkl. frokost
Book ditt opphold

Beskrivelse:

Familierom består av to rom med dør i mellom. Ett av rommene har dobbeltseng, og det andre familiekøye. Bad med dusj og wc. Rommene har avlåst dør til naborom og passer for inntil 5 voksne eller familie med to voksne og inntil tre barn. På grunn av connection-døren er det lytt mellom rommene. Det er tillatt med hund på noen av rommene. Fortell oss på forhånd om du ønsker å ha med hund.

Dobbeltseng
Familiekøye
5 sengeplasser
To rom
Wi-Fi
Parkering
Tilgang smørebod & skistall
Bad: Dusj & wc
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

Hundevennlig hotell Spåtind Fjellstue
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.