Flott leilighet med ustikt

Leilighet ypperlig for selvhushold. Dobbeltseng og sofaseng, bad med dusj og wc, samt kjøkken.

Spåtind Fjellstue | Leilighet 107

Flott leilighet 39kvm til leie med vestvendt ustikt med Synnfjorden og Spåtind. Dobbeltseng og bad, stue stue og kjøkken.

Leilighet ypperlig for selvhushold. Rommene har dobbeltseng og sofaseng, bad med dusj og wc samt kjøkken.

TV på rommet samt internettilgang.

BOOK LEILIGHET 107 ONLINE

Salgsbetingelser & avbestilling

 

TV
Wi-Fi
Parkering
Bad: dusj & wc
4 sengeplasser
Kjøkken
Dobbeltseng
Tilgang smørebod og skistall
Obligatorisk vask
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

Hundevennlig hotell Spåtind Fjellstue
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.