Leiligheten inneholder hva du måtte trenge for selvhushold og komfort, for både barn og voksne. 

Ta kontakt med hotellet for pris

Spåtind Fjellstue | Leilighet 215
Denne leiligheten er til sammen 40 m2 med totalt 5 sengeplasser. Leiligheten er holdt i en koselig gjennomført stil og inneholder: Ett soverom med familiekøye, god skapplass og et lite bord med to stoler. Badet er nyrenovert med mulighet for å henge opp vått tøy.
Åpen stue/kjøkken- løsning med sovesofa til to, en recliner/lesestol, TV med Chromcast, radio med bluetooth og flere hyggelige brettspill. Kjøkkenet er et smartkjøkken fullt utrustet med bl.a oppvaskmaskin, stekeovn, to platers induksjonstopp, kjøleskap med liten fryser, kaffetrakter, frokost- og middagsservice til 8 og ellers alt en kan vente seg på et kjøkken. Ved spiseplassen i kjøkkenområdet er det fast plass til 4 personer som kan utvides med de to stolene i soverrommet til å bli 6. 

Med andre ord inneholder denne leiligheten hva du måtte trenge for selvhushold og komfort for både barn og voksne. 

BOOK LEILIGHET 215 HER

Salgsbetingelser & avbestilling

5 sengeplasser
Bad: wc, dusj, tørk
Smartkjøkken
Kaffetrakter
Sovesofa
Wi-Fi
TV
Radio
Parkering
Obligatorisk vask
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

Hundevennlig hotell Spåtind Fjellstue
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.