En moderne studio lodge på Spåtind

Moderne Studio Lodge på 39 kvadrat med kjøkken, 55" TV og bad med regndusj. 4 sengeplasser.

Ferieleilighet på fjellet | Spåtind Fjellstue | Leilighet 317 | Studio Lodge

Er du ute etter å leie en herlig leilighet på fjellet? Perfekt for sommerferie, vinterferie, påskeferie, midtuke eller weekend i fjellet. Velkommen til en splitter ny leilighet/2-roms studio lodge i toppetasjen på Spåtind Fjellstue. Leiligheten er perfekt for familieferie eller komfortabel fjellferie for deg som som ønsker å bo godt når du overnatter i fjellet. På Spåtind og Synnfjell finner du toppturer, stisykling og fjellvandring om sommeren og skiturer om vinteren.

I leiligheten finnes alle muligheter for selvhushold i et moderne kjøkken. 

Moderne innredning med alt du trenger for en herlig weekend på fjellet, eller lengre opphold. Dobbeltseng i sovealkove med fjord- og fjellutsikt, køyeseng i stuen. Fullt kjøkken med kjøl, frys og induksjonskomfyr med stekeovn. 55" tv. Bad med varmekabler og regndusj.

 

  • Utsikt mot Spåtind og Synnfjorden
  • 39 kvm
  • 2 rom
  • Dobbeltseng 180 cm
  • køyeseng 90 cm
  • Bad med regndusj
  • 55" TV

BOOK LEILIGHET 317 HER

Salgsbetingelser & avbestilling

Toppetasje med utsikt
39 kvm
4 sengeplasser
Bad: Bad: wc, dusj, regndusj
Kjøkken
Kaffetrakter
Wi-Fi
Tv 55"
Gratis parkering
Obligatorisk vask
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

Hundevennlig hotell Spåtind Fjellstue
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.