Moderne leilighet på Spåtind Fjellstue

Splitter ny leilighet med flott utsikt mot Synnfjorden. 4 sengeplasser.

Spåtind Fjellstue | Leilighet 321

Splitter ny leilighet i toppetasjen på Spåtind Fjellstue. Her kan du og familien finne fullt kjøkken, TV, nytt bad, dobbeltseng og køyeseng. Herlige farger og spiseplass ved vinduet med fantastisk utsikt mot Spåtindtoppen og Synnfjorden.
  • Utsikt mot Spåtind og Synnfjorden
  • 39 kvm
  • 2 rom
  • Dobbeltseng 180 cm
  • køyeseng 90 cm
  • Nytt bad med varmekabler
  • TV

BOOK LEILIGHET 321 HER

Salgsbetingelser & avbestilling

Toppetasje med utsikt
39 kvm
4 sengeplasser
Bad, wc, dusj
Kjøkken
Wi-Fi
TV
Gratis parkering
Obligatorisk vask
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

Hundevennlig hotell Spåtind Fjellstue
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.