Velkommen til en innholdsrik høst på Spåtind. Utenom fjellets og hotellets ordinære aktiviteter blir det mer som skjer i høst og frem mot jul!
Hva skjer i høst 2025
Høstferie-quiz, viltaften, julebord og 60-års feiring av hotellet
Viltaften 18. oktober
Kokkene Gynther & Geir Otto returnerer til Spåtind Fjellhotell 18. oktober for å servere herlige måltider med 5-retters middag med vilt og fjellmat!
MENY
1 Forrett: Smaksprøver av forskjellig viltkjøtt, høstens grøde av røkt, gravet og postei
1 Forrett: Smaksprøver av forskjellig viltkjøtt, høstens grøde av røkt, gravet og postei
2 Forrett : Skogsoppsuppe
3 Forrett : Fjellørret
4 Hovedrett: Elg og hjort
5 Dessert : Hjemmelaget multeis-kake
Pris per person: 1200,-
Påmelding innen søndag 5 oktober på post@spatind.no
Påmelding innen søndag 5 oktober på post@spatind.no
60-års jubileum 22. november
60-års jubileum for Spåtind Fjellhotell. Spåtind Høyfjellshotell stod ferdig i 1965. Vi feirer dette fantastiske fjellhotellet.
Bookes på post@spatind.no
Julebordhelg I - 28.-30. november
Velkommen til første julebordhelg på Spåtind Fjellhotell. Fredag og lørdag arrangerer vi julebord.
Søndag kl. 13-15 arrangerer vi familiejulebord med buffet.
Bookes på post@spatind.no
Julebordhelg II - 5.-7. desember
Velkommen til andre julebordhelg på Spåtind Fjellhotell. Fredag og lørdag arrangerer vi julebord med.
Søndag kl. 13-15 arrangerer vi familiejulebord med buffet.
Bookes på post@spatind.no