Frokost 08.00 - 10.00
For hotellets gjester
Er du ikke gjest med frokost inkludert, men ønsker å kjøpe frokost, kontakt oss dagen før.
- Barn 0-2 gratis
- Barn/ungdom 3-12 år 125,- per person
- Voksen 180,- per person
Lunsj 11.00 - 16.00
Fjellsnacksen bar og café
Bubble waffles kr. 125,-
Med iskuler og sjokoladetopping
Spåtind fjellsveler kr. 75,-
Vaffel kr. 45,-
Toast kr. 85,-
Pommes frites kr. 49,-
Wienerpølse kr. 89,-
med potetsmos eller pommes frites
Gourmet fries kr. 139,-
med parmasan ost og trøffelmajones
Lune fjell-nachos kr. 89,-
med salsa og aioli dipp
Dagens gryterett kr. 249,-
Serveres lørdager
Biffkarbonade smørbrød
kr. 129,- Med potetsalat, løk og tomat
Smashburger kr 189 ,- // Barneburger 139 kr
- Med ost +10 kr
- Med bacon +15 kr
- Med trøffelmajones +25 kr
- Med pommes frites +49 kr
PÅSKEMENY I RESTAURANTEN
1700 - 20.00 (restauranten er åpen til 21.00)
Middag må bookes dagen før innen kl 18.00
Fredag 11. april:
Hovedrett: Viltgryte med potetmos
Lørdag 12. april
Hovedrett: Helstekt indrefilet av svin med fløtepoteter
Søndag 13. april
Hovedrett: Oksestek med potet og grønnsaker
Mandag 14. april
Hovedrett: Medisterkaker med poteter og grønnsaker
Tirsdag 15. april
Hovedrett: Biffkarbonader med poteter og grønnsaker
Onsdag 16. april
Hovedrett : Taco-aften
Skjærtorsdag 17 april
Hovedrett: Biff Bourguignon med potetmos
Langfredag 18 april
Hovedrett: Lammestek med poteter, gulrøtter og rosenkål
Påskeaften 19 april
Hovedrett: Indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter og grønnsaker
1. Påskedag 20 april
Hovedrett: Lasagne med salat og hvitløksbaguetter
Bordbestilling og booking innen kl 18 dagen før til post@spatind.no
Har du spesielle allergener, ta kontakt slik at vi kan forsøke å servere det som passer deg.