Matservering

På Spåtind finner du både café, bar og restaurant. Nyt hotellfrokost, en lunsj etter skituren, finn deg noe godt fra baren og nyt en middag i restauranten.

Frokost 08.00 - 10.00

For hotellets gjester

Er du ikke gjest med frokost inkludert, men ønsker å kjøpe frokost, kontakt oss dagen før.

  • Barn 0-2 gratis
  • Barn/ungdom 3-12 år 125,- per person
  • Voksen 180,- per person

 

Lunsj 11.00 - 16.00

Fjellsnacksen bar og café

Bubble waffles kr. 125,-
Med iskuler og sjokoladetopping

Spåtind fjellsveler kr. 75,-

Vaffel kr. 45,-

Toast kr. 85,-

Pommes frites kr. 49,-

Wienerpølse  kr. 89,-
med potetsmos eller pommes frites

Gourmet fries kr. 139,-
med parmasan ost og trøffelmajones

Lune fjell-nachos kr. 89,-
med salsa og aioli dipp

Dagens gryterett kr. 249,-
Serveres lørdager

Biffkarbonade smørbrød
kr. 129,- Med potetsalat, løk og tomat

Smashburger kr 189 ,- // Barneburger 139 kr

  • Med ost +10 kr
  • Med bacon +15 kr
  • Med trøffelmajones +25 kr
  • Med pommes frites +49 kr

 

PÅSKEMENY I RESTAURANTEN

1700 - 20.00 (restauranten er åpen til 21.00)

Middag må bookes dagen før innen kl 18.00

Fredag 11. april:
Hovedrett: Viltgryte med potetmos

Lørdag 12. april
Hovedrett: Helstekt indrefilet av svin med fløtepoteter

Søndag 13. april
Hovedrett: Oksestek med potet og grønnsaker

Mandag 14. april
Hovedrett: Medisterkaker med poteter og grønnsaker

Tirsdag 15. april
Hovedrett: Biffkarbonader med poteter og grønnsaker

Onsdag 16. april
Hovedrett : Taco-aften

Skjærtorsdag 17 april
Hovedrett: Biff Bourguignon med potetmos

Langfredag 18 april
Hovedrett: Lammestek med poteter, gulrøtter og rosenkål

Påskeaften 19 april
Hovedrett: Indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter og grønnsaker

1. Påskedag 20 april
Hovedrett: Lasagne med salat og hvitløksbaguetter


Bordbestilling og booking innen kl 18 dagen før til post@spatind.no

Har du spesielle allergener, ta kontakt slik at vi kan forsøke å servere det som passer deg. 

post@spatind.no