Matservering

På Spåtind finner du både café, bar og restaurant. Nyt hotellfrokost, en lunsj etter skituren, finn deg noe godt fra baren og nyt en middag i restauranten.

Frokost 08.00 - 10.00

For hotellets gjester

Er du ikke gjest med frokost inkludert, men ønsker å kjøpe frokost, kontakt oss dagen før.

  • Barn 0-2 gratis
  • Barn/ungdom 3-12 år 125,- per person
  • Voksen 180,- per person

 

Lunsj 11.00 - 16.00

Fjellsnacksen bar og café

Bubble waffles kr. 125,-
Med iskuler og sjokoladetopping

Spåtind fjellsveler kr. 75,-

Vaffel kr. 45,-

Toast kr. 85,-

Pommes frites kr. 49,-

Wienerpølse  kr. 89,-
med potetsmos eller pommes frites

Gourmet fries kr. 139,-
med parmasan ost og trøffelmajones

Lune fjell-nachos kr. 89,-
med salsa og aioli dipp

Dagens gryterett kr. 249,-
Serveres lørdager

Biffkarbonade smørbrød
kr. 129,- Med potetsalat, løk og tomat

Smashburger kr 189 ,- // Barneburger 139 kr

  • Med ost +10 kr
  • Med bacon +15 kr
  • Med trøffelmajones +25 kr
  • Med pommes frites +49 kr

 

Middag 18.00 - 20.00


Bordbestilling og booking innen kl 18 dagen før til post@spatind.no

Har du spesielle allergener, ta kontakt slik at vi kan forsøke å servere det som passer deg. 

 

Menyen i høstferien
UKE 39
  • Fredag 26. sept: Tacobuffet
  • Lørdag 27. sept: Svinefilet, fløtepoteter, grønnsaker og saus
  • Søndag 28. sept: Røkte pølser, makaronistuing, ertestuing
UKE 40
  • Mandag 29. sept: Pizzabuffet
  • Tirsdag 30. sept: Medisterkaker, potet, surkål og saus
  • Onsdag 1. okt. Biffkarbonader, grønnsaker, potet og saus
  • Torsdag 2. okt: Fisk
  • Fredag 3. okt: Lasagne, salat og hvitløksbrød
  • Lørdag 4. okt: Biff Bourguignon og potetmos
  • Søndag 5. okt: Kylling
UKE 41
  • Mandag 6 okt: Medisterkaker, potet, surkål og  saus
  • Tirsdag 7 okt: Pizzabuffet
  • Onsdag 8 okt: Biffkarbonader, grønnsaker, potet og saus
  • Torsdag 9 okt: Fårikål
  • Fredag 10 okt: Lasagne, salat og hvitløksbrød
  • Lørdag 11 okt: Indrefilet av okse med fløtepoteter

post@spatind.no