Ta bedriften din til nye høyder: 850 meter over havet.

Her finner du de rette omgivelsene for lagbygging til fjells, frisk luft og idylliske omgivelser som gir inspirasjon.

Velger dere å legge kurs og konferanser til oss kan du være trygg på at du er i gode hender. Vi strekker oss så langt som overhodet mulig for at dere skal få akkurat den opplevelsen dere er ute etter, og gjerne mer til. 

Spåtind Fjellhotell har flere konferanserom for firmasamlinger, møter og kursvirksomhet.

  • Storsalen kan ta opptil 100 personer
  • Lille Kongressen kan ta opptil 50 personer
  • Sittegrupper i foajeen og peisestuen

 

Dere får en egen kontaktperson fra hotellet som tar seg av all oppfølgingen med bedriften deres. Ønsker dere å legge til aktiviteter eller andre pakkekonstellasjoner setter vi sammen dette for dere etter ønske.

Med et godt planlagt program vil dere kunne utnytte tiden maksimalt, både til det faglige og det sosiale. Dere er ekspertene på det faglige innholdet og vi sørger for å levere godt på mat, møteromsfasiliteter og eventuelle aktiviteter slik at dere aldri skal føle at det er noe som mangler.

Kurs og konferanse på Spåtind Fjellhotell kan kombineres med ulike aktiviteter.

Les mer om alle Våre aktiviteter

Conference Participant 1080X720
Kurs og konferanse

Ta med bedriften til nye høyder: 850 meter over havet.

Velger dere å legge kurs og konferanser til oss kan du være trygg på at du er i gode hender. Vi strekker oss så langt som overhodet mulig for at dere skal få akkurat den opplevelsen dere er ute etter, og gjerne mer til. 

Dere får en egen kontaktperson fra hotellet som tar seg av all oppfølgingen med bedriften deres.

Med et godt planlagt program vil dere kunne utnytte tiden maksimalt, både til det faglige og det sosiale. Dere er ekspertene på det faglige innholdet og vi sørger for å levere godt på mat og møteromsfasiliteter slik at dere aldri skal føle at det er noe som mangler.

Kontakt oss for kurs og konferanse

 

 

People Coffee Notes Tea
Bedriftssamling

Inspirerende og motiverende!
Ta et avbrekk fra vanlige møterutiner; legg neste samling til fjells. Her kan dere kombinere faglig innhold med frisk luft i fine omgivelser. For å få mest mulig ut av dagen, anbefaler vi dere å starte med hotellets innholdsrike frokostbuffet før dere rigger dere til i et av våre møterom. Vi har møterom som passer, enten dere er 2 eller 100 personer. Mulighetene er mange for å fordele seg utover flere grupperom og i våre koselige stuer i løpet av dagen. 

Kontakt oss for bedriftssamling

Jul
Julebord 2024

Hva med å ta julebordet på fjellet i år?

En julebordsweekend på Spåtind Fjellhotellet er noe du sent vil glemme. Atmosfæren, maten, og musikken er med på å skape et ekte førjulseventyr her på Synnfjellet.

Hos oss møtes venner, familier og bedrifter for å kose seg både inne og ute fra fredag til søndag. Vi har noe for enhver, både av aktiviteter og bevertning. Våre tradisjonsrike julebord er viden kjent. Her vil du få god, hjemmelaget og tradisjonell julemat kombinert med vilt, sjømat og andre delikatesser. Dessertbordet er også noe for seg selv.

Kontakt oss for julebord