Nyte fjellet?

På Spåtind Fjellstue kan du bo behagelig og lade opp batteriene med nærhet til fjell og natur. Ett nettverk av stier og utallige muligheter. Avslutt i lune omgivelser i vår relax-avdeling.

 

 

Pris fra kr. 1195 inkl. frokost
Book ditt opphold

Beskrivelse:

Disse rommene inneholder sittegruppe, skrivebord og komfortable dobbeltsenger. Det er mulighet til å sette inn ekstra seng. Rommene har nyoppussede bad, og de fleste av dem handicap-tilpasset. Alle rommene har utsikt mot vakre Synnfjorden.

Hos oss er det lov med hund på de fleste rom, men vi blir glad for beskjed på forhånd om du skal ta med din firbeinte bestevenn. Vi setter også pris på at hundene ikke er i møblene.

Prisen er inkludert frokost til 2 personer.

 

Wi-Fi
Parkering
Tilgang smørebod & skistall
Bad: wc&dusj
Dobbeltseng
Ekstraseng
Babyseng
Dyrehold tillatt
Frokost
Frokost

I vår restaurant serveres det hver morgen en stor, god og sunn frokost med et utvalg av økologiske produkter. Her finner du både varmmat, frokostblandinger, en rekke pålegg og oster, frisk frukt og grønnsaker. Frokosten varierer i disse Covid -19 tider, etter belegg på fjellstuen og smittevernstiltak. Uansett garanterer vi deg en næringsrik start på dagen, våre kokker er gode på smaksrike omeletter. Frokosten serveres fra Kl. 08.00- 10.00, i helgene fra Kl. 08.30 - 11.00.

Hundevennlig hotell Spåtind Fjellstue
Dyrevennlig

For deg som ønsker å ha med hunden til fjells, er den også hjertelig velkommen til oss. Ta kontakt med hotellet når du booker ditt opphold slik at de kan finne et egnet rom til deg.

RHJ06173 (1)
Unike enheter

Alle enhetene har sitt eget særpreg med unike detaljer. Om du ikke finner akkurat den enheten som passer for deg blant bookingmulighetene, ta kontakt for å få en spesifikk oversikt over alle de ulike enhetene, om så er hytte, leilighet eller hotellrom. 

Innsjekk fra kl. 15.00, utsjekk mellom kl. 10.00 -12.00 og senest kl. 12.00.

Be om sen utsjekk? Vi tilbyr dagrom på forespørsel mot et gebyr på kr. 250,- fram til kl. 15.00.

Mat
Tradisjonsmat med lokale råvarer

Mange velger å feire store og små begivenheter hos oss på Spåtind Fjellstue. Bryllup, konfirmasjoner, og jubileer, mulighetene er uendelige og vi gjør vårt aller beste for at du skal få akkurat den opplevelsen du er ute etter. Vi tilbyr god, hjemmelaget mat med innslag av lokalmat fra regionen.