Hundekjøring i verdensklasse

Synnfjellet og området rundt Spåtind er et eldorado for hundekjøring. Noen av Norge- og verdens beste hundekjørere har base i området, og hundeløpet Mush Synnfjell har skapt stort engasjement rundt sporten.

Nå kan endelig lokale hundekjørere å gi deg et innblikk i sin hverdag, og vise deg gleden med samspillet med hundene. Hotellet og Spåtind Active har store ambisjoner for utvikling av opplevelser med hundespann i området, og vi kan allerede nå gi deg en forsmak på hva som kommer.

Med vår opplevelse "Et innklikk i hundekjøring", vil våre erfarne hundekjørere gi deg opplæring før du tar plass bak sleden med fire ivrige huskyer foran deg. Vi kjører en runde på den snødekte Synnfjorden, omgitt av vakker natur. Du deler slede med en annen gjest, én står bak og én sitter i sleden. Dere bytter plass halvveis. Vi avslutter aktiviteten med noe varmt å drikke rundt bålet, kos med hundene og fotografering for de som ønsker det.

For å nyte opplevelsen fullt ut, anbefaler vi at du kler deg i vindtett jakke, bukse og votter, samt en varm lue og buff. Vinterstøvler er også viktig for å holde føttene varme og tørre. Vennligst merk at vi dessverre ikke tilbyr utleie av klær enda, så kle dere godt.

 

Varighet: 1 time (inkludert opplæring i forkant og bålkos i etterkant)

Priser:

  • Voksen (fra 12 år): 850 kr
  • Barn (2-11 år): Ett barn i sleden: 650 kr, to-tre barn i sleden: 500 kr per barn.

Aldersgrense: 12 år, og i følge med en voksen. Barn under 12 år kan dessverre ikke kjøre sleden selv, men kan sitte på med en voksen eller en av våre guider.

Antall deltakere: 2 – 8 personer

 

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger ekstra tilrettelegging. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse med hundekjøring i fantastiske omgivelser!

Priser & tilgjengelighet

Tilgjengelig 30 mars

Sjekk tilgjengelighet her