Rideleir Sommer 2024 på Spåtind

Stall Hågård arrangerer rideleir på Spåtind Fjellstue i uke 26, 27 og 32 med rideundervisning fra Team SELS! Benytt anledningen til herlige uker i fjellet på hesteryggen.

RIDELEIR 2024

Velkommen til en fantastisk opplevelsesuke på Spåtind Fjellhotell. Sammen med Hågård Aktivitetsgård og Team Sels inviterer vi til rideleir på Synnfjell i nydelige omgivelser. Vi har 50 forskjellige hester og ponnier, og mulighetene er ubegrenset! Her får du oppleve sprangridning, dressur og gymkhana på vår splitter nye ridebane, samt lange rideturer i fjellheimen! Du får din "egen" hest hele uken, og alt ligger til rette for å knytte sterke vennskap med både firbeinte og tobeinte! 

Kanskje det også blir bading med hestene? 

 

KVELDSAKTIVITETER

På kveldene vil det være morsomme aktiviteter og sosial omgang med andre som har felles interesse - nemlig hest! Bading i bassenget, badstue, disco, quiz, film-kveld, bordtennis, biljard, tegnekonkurranse og masse moro! 

 

BO

Alle deltakere bor i våre nye freshe sovesaler! Det er både sosialt, koselig og moro. Alle måltider er inkludert i prisen, og vi disker selvfølgelig opp med knallgod mat som taco, lasagne og pizza! 

 

ALDERSGRENSE

Det er 10 års aldersgrense på rideleiren. Alle deltakere blir fulgt opp av dyktige instruktører og personell døgnet rundt. Vil du som foresatt være med så har vi hyggelige leiligheter til leie på hotellet! 

 

INNSJEKK OG AVREISE RIDELEIR 2024

For rideleir uke 26, 27 og 32:

Innsjekk på Spåtind Fjellhotell søndag fra kl 19.00
Avreise fradag etter lunsj

 

PÅMELDING

Påmelding og informasjon: booking@haagaard.no

Bindende påmelding 

 

PRIS

Kr 6450,-

 

Aktuelle lenker:

Webside Stall Hågård

Webside Team SELS

Hesteridning sommer 2024 på spåtind

Hesteridning med dyktige instruktører

Stall Hågård og Team SELS står for denne flotte rideleiren. Velkommen til alle hesteelskere!

Se også sommerens hesteridning på Spåtind