Spåtindrittet 2024

Stall Hågård arrangerer Spåtind rittet for voksne og eldre ungdommer. Fjellrittet for turglade ryttere. Sosialt samvær på hesteryggen med gode venner. Deltagerne bor på Spåtind Fjellhotell og rir rundt i Synnfjellet
Synnfjellet og området rundt Spåtind er et eldorado for ridning. Fra torsdag 25 juli til søndag 28 juli i uke 30 arrangeres Spåtindrittet 2024.

Oppmøte på Spåtind og innsjekk i resepsjonen på hotellt fra kl. 16.00 torsdag .Etter middag torsdag blir det en liten samling med informasjon. Fredag, lørdag og søndag er det ridning. Fjellridning i Synnfjellet, hel og halvdagsturer. Ridebaneundervisning og private ridetimer med egen instruktør for den som ønsker. Lørdag ettermiddag er det mulighet for yoga. Søndag serveres lunsj på hotellet ca kl. 13.30 før hjemreise.

Vi har forskjellige hester, som passer til ulike ryttere. Rasene du finner på rideleir er bla
islandshest, dølahester, kaldblods og tinkere. Trivelige fjellvante hester.

Det er frokost og middag på hotellet. Ryttere lager/ smører med seg egen lunsj ved frokost som de tar med seg ut i fjellet til lunsj.

Varighet: 3 netter (inkluderer rom, alle måltider, samt tilgang til hotellets fasiliteter).

Priser:

  • Pris kr 8600,- pr person dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 990,-

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger ekstra tilrettelegging. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse med hesteridning i fantastiske omgivelser!

Book og bestill

Fra torsdag 25 juli til søndag 28 juli i uke 30.

Book opplevelsen her